Stickeri

Stickeri

Stickning

Detta är en blog om stickning i allmänhet och (D)järva maskor i synnerhet. (D)järva maskor är en lokalgrupp inom Sticka. Vi ses ungefär varannan tisdag i Kista. För närvarande träffas vi på Espresso House.

För mer detaljer om när/var vi träffas; kolla i kalendern på Stickas hemsida


Bloggen är öppen för inlägg och kommentarer från inbjudna, men för närvarande stängd för andra.

Stickning på biblioteket 30 sept

StickkafeerPosted by Helen Tuesday, September 30 2008 21:23:06
Hej

Nu börjar det hända lite. smiley
Jag och Marja-Leena stickade på Kista bibliotek idag. Och fick sällskap av två nya damer. Jag minns att den ena heter Karin, men mitt minne för namn jag inte skrivit upp... Och dom ska komma även nästa vecka.
Kista bibliotek har tagit hem stickböcker från alla filialer i hela stan, så just nu tror jag större delen av de stickböcker som inte är utlånade finns på ett bord och i en monter på Kista bibliotek...
Naturligtvis knep vi några idag.

Det är fortfarande inte jättetydligt vilket rum vi är i innan någon dyker upp. Så vi får se hur vi kan lyckas göra en större skylt. En idé skulle också vara att kunna fixa nåt stickat, typ ett lapptäcke eller så, som vi kan hänga bredvid skylten.
Är det inte fler än jag som har några små lappar som skulle blivit ett "Gudrun"-projekt, men aldrig blev tillräckligt många? Jag har 12 lappar eller nåt. Tillsammans kanske vi har tillräckligt för att kunna sy ihop nåt som syns?
Jag tror att det skulle kunna ligga inne på kontoret på biblioteket, så man inte behöver släpa med sig det varje gång.

Så nu hoppas jag på ännu större uppslutning nästa vecka smiley

Stickhälsningar från Helensmiley

  • Comments(1)//stickeri.marionettedesign.se/#post18